38 uur p/w, fulltime

Onze organisatie

Eberca BV is een dynamisch, familiaal bedrijf actief in de Automotive en Maritieme sector. We leveren en monteren diverse verwarmings-, airconditionings- en stroomvoorzieningssystemen voor onder meer personenauto’s, laadruimten, bedrijfsvoertuigen, motorhomes en de (plezier-)vaart. U kan bij ons terecht voor het uitgebreide assortiment onderdelen, voor reparatie, onderhoud en engineering van complete, geïntegreerde klimaatsystemen. Eberca BV is een Benelux georiënteerde groep met export relaties, waarvoor we in onze Belgische vestiging te Leuven opzoek zijn naar een nieuwe collega. Om onze stabiele groei en hoogwaardige service naar onze klanten te blijven garanderen, zijn we op zoek naar een gedreven en klantvriendelijke nieuwe collega.

Als technisch commercieel medewerker wordt je de spil van onze binnendienst. Zo ben je niet alleen verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in ons kantoor te Leuven. Je staat ook nog eens nauw in contact met onze klanten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de goede werking in ons magazijn, een administratief takenpakket en ondersteun je onze accountmanagers. Door het uitgebreide takenpakket is dit een zeer gevarieerde en uitdagende functie.

Jouw functie

Jouw kwaliteiten

Ons aanbod

Solliciteer

Interesse in deze functie? Stuur dan uw CV en motivatie naar KarinvanAlphen@eberca.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *