Airconditioning & Koeling

Eberca is gespecialiseerd in de levering en montage van airconditioning en koeling voor onder meer bussen, trucks, bestelwagens, speciale voertuigen, motorhomes en pleziervaart. Van een compact airconditioningsysteem voor het bestuurderscompartiment tot een geïntegreerde klimaatoplossing voor het passagiersgedeelte.

Wij zorgen in elk type voertuig en in elke klimaatconditie voor een aangename binnentemperatuur. Of u nu stilstaat of onderweg bent; een optimaal leef- en werkklimaat is essentieel!

CLION-MARINE SCHEEPSAIRCONDITIONING

Clion-Marine scheepsairconditioning is exclusief ontwikkeld door Eberca en wordt geproduceerd binnen de EU. Onze state of the art airconditioning systemen zijn eenvoudig te gebruiken, hebben een laag stroomverbruik en hebben geen stroompieken tijdens de opstartfase.

Kom meer te weten over Clion-Marine 

Eberspächer is één van de 8 fabrikanten waarmee Eberca samenwerkt om voor u de meeste geschikte klimaatoplossing te configureren. Eberspächer Sütrak is o.a. al meer dan 80 jaar één van 's werelds grootste fabrikanten van busklimaatsystemen en vormt het klimaatcompetentiecentrum voor busklimaatregelingen en -verwarmingen binnen de Eberspächer-Groep. Hun uitstekende prestaties, lange levensduur en maximaal onderhoudsgemak resulteert in lage service- en onderhoudskosten.

Meer weten over maatwerk voor uw voer- of vaartuig(en)? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Brochures Eberspächer airconditioning en koeling