AIRCO & KOELING

AIRCONDITIONING & KOELOPLOSSINGEN

Eberca is gespecialiseerd in de levering en montage van airconditioning en koeloplossingen voor onder meer bussen, trucks, bestelwagens, speciale voertuigen, mobilhomes en pleziervaart. Van een compact airconditioningsysteem voor het bestuurderscompartiment tot een geïntegreerde klimaatoplossing voor het passagiersgedeelte of de laadruimte.

Wij zorgen in elk type voertuig en in elke klimaatconditie voor een aangename binnentemperatuur. Of u nu stilstaat of onderweg bent; een optimaal leef- en werkklimaat is essentieel!

Eberspächer is één van de acht fabrikanten waarmee wij samenwerken om voor u de meest geschikte klimaatoplossing te configureren. Zo is Eberspächer Sütrak is al meer dan 80 jaar één van ’s werelds grootste fabrikanten van busklimaatsystemen. De uitstekende prestaties, lange levensduur en het maximale onderhoudsgemak van deze producten resulteert in lage service- en onderhoudskosten.  

Meer informatie over Sütrak >>

Clion-Marine

De nieuwe generatie aircosystemen voor boten en jachten. Clion-Marine scheepsairconditioning is exclusief ontwikkeld door Eberca en wordt geproduceerd binnen de EU. Onze state of the art airconditioning systemen zijn eenvoudig te gebruiken, hebben een laag stroomverbruik en hebben geen stroompieken tijdens de opstartfase. Energiezuiniger én comfortabeler, dat zijn onze uitgangspunten! 

Meer informatie over Clion-Marine >>

Eberspächer Kalori

Airconditioning en verwarming voor speciale en industriële voertuigen. Het is gewoon een perfecte match: Eberspächer en Kalori. Samen bieden ze u een bredere opzet in verwarmen en koelen. Kortom, ideaal thermomanagement. Eberspächer is uw one-stop-shop, van voorverwarmers tot elektrische kachels, warmtewisselaars en geïntegreerde klimaatbeheersingssystemen tot dakgeïntegreerde AC-systemen.

Meer informatie over Kalori >>

Coldtainer Benelux

Met een Coldtainer komen producten altijd in goede condities op plaats van bestemming. Een levensreddend medicijn, een catering voor de bruiloft of een lang internationaal transport naar Spanje. Geen zorgen onze koelcontainers en hot meal line garanderen perfecte thermische isolaties en stabiele temperatuur condities met een laag energieverbruik. Ze zijn eenvoudig in en uit te laden in normale voertuigen en met de app ben je altijd in control. Kortom, de flexibele oplossing voor gekoeld en verwarmd transport!

Meer informatie over Coldtainer >>

Alle rechten voorbehouden © Eberca BV – SRL

ma-do 08:00 – 17:00 uur 

vr 08:00 – 16:00 uur

Esperantolaan 2

3001 Heverlee-Leuven

+32 (0)16 40 25 00

sales@eberca.be

nl_NLDutch