STROOMVOORZIENING

MOBIELE STROOMVOORZIENING

Eberca staat ook voor u paraat als het gaat om op maat gemaakte mobiele energievoorzieningsoplossingen in de meest uiteenlopende gebieden van mobiliteit: van lichte tot zware bedrijfsvoertuigen, foodtrucks, reddingsvoertuigen, bussen en mobilhomes tot aan (plezier-)vaart in alle soorten en maten. Doel: maximaal comfort, autonomie en flexibiliteit weg van huis of kantoor.

Victron Energy: Energie, altijd en overal

Voor energie op elk moment en op elke plaats werken we al jaar en dag met de producten van Victron Energy. Dit is een wereldwijd gerenommeerde fabrikant van onderdelen voor autonome energieopwekking en zonne-energiesystemen. Van zonnepanelen, solar, omvormers, accu’s, batterijen, systeembewaking tot een alles-in-één-stroomoplossing via zonne-energie, alternator en/of aggregaat; bij Eberca ben je hiervoor in goede handen! Meer weten over maatwerken voor uw voer- of vaartuig(en)?

MG Energy Systems: > 48V toepassingen

Sinds kort zijn we ook verkooppunt, servicestation en support voor MG  Energy Systems. MG is gespecialiseerd in high-end batterijsysteemoplossingen, met innovatieve technologieën voor de beste prestaties. Deze batterijsystemen zijn ideaal voor volledig elektrische en hybride maritieme aandrijfsystemen, off-grid/ESS/industriële en mobiele/automatische toepassingen. Met de MG systemen zijn wij nu ook in staat om de stijgende vraag naar systeemspanningen boven de 48 Volt in te vullen.

Kortom, wilt u altijd voldoende energie aan boord van uw voer- of vaartuig? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

MG website

Alle rechten voorbehouden © Eberca BV – SRL

ma-do 08:00 – 17:00 uur 

vr 08:00 – 16:00 uur

Esperantolaan 2

3001 Heverlee-Leuven

+32 (0)16 40 25 00

sales@eberca.be

nl_NLDutch