Standverwarming en scheepsverwarming

Eberca is voor de Benelux exclusief importeur van Eberspächer standverwarming en scheepsverwarmingen. Comfortabele warmte voor

  • personenwagens en motorhomes
  • commerciële voertuigen (bv. laadruimtes en bussen)
  • schepen
  • off-road applicaties
  • reddingsvoertuigen

Eberspächer biedt een ruim assortiment water- en luchtverwarmingen. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en zowel geschikt voor binnen- als buitenmontage. Alle Eberspächer verwarmingen beschikken over een EG-typegoedkeuring en een CE-keurmerk.

Eberca is gespecialiseerd in levering en montage van Eberspächer verwarmingssystemen. Desgewenst verzorgen wij ook de integratie met uw huidige klimaatsysteem of ontwikkelen wij een compleet nieuw klimaatsysteem voor u.

Hydronic waterverwarming

Waterverwarmingen kenmerken zich door een dubbele werking. Zowel het voertuiginterieur als de motor kunnen worden (voor)verwarmd. Nooit meer een koude start!

En in combinatie met een waterboiler heeft ook tegelijk warm water aan boord.

Ontdek meer voordelen

StartEasy Web

Met de Easystart Web heeft u altijd en overal controle over uw standverwarming, ongeacht waar u bent of waar uw voertuig geparkeerd is. Via uw smartphone, tablet of computer communiceert u met de standverwarming en bent u steeds op de hoogte van de apparaatstatus (in bedrijf, binnentemperatuur, timer, etc.)

Ontdek meer voordelen 

Airtronic luchtverwarming

Luchtverwarmingen leveren snel de gewenste warmte en zijn geschikt voor elke type voertuig. Van bestelbussen en mobiele werkplaatsen tot laadruimten en vrachtwagencabines.

Ideaal voor langere brandtijden bij stilstaand voertuig!

Ontdek meer voordelen